Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tigern

Uttorkningen var grå
Sprucken jord
Sprucken hud
Bildade mosaikmönster
Som en skuggbild av en putsad husfasad

Tisteln rev handen
Ligger i gräset under trädet
I skuggan kommer tigern
morrhåren tjocka som tändstickor
ligger intill mig, skyddar mig
från leoparden




Fri vers av Inez L
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L