Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byt, byt, byt...

Byt HVC, byt läkare, byt kyrka, byt präst


Gör ett test, en jämförelsestudie

medans du är sjuk


dvs kärlekslös eller ska man säga kärleksfull hellre


vet ni att kärlekssemester betyder egentligen
att man ska få vara ifrån varandra
i fred kurera sina åkommor, ta hand om sina barn


så att om man nu råkat skaffa tre barn i sin dumhet
så ska man få den riktiga kärleken först när man
kommer till klimakteriet
så att man inte fyller hela jorden med barn

då är man sen så där lagomt sjuk så man kan träffas
i sex veckor,,, därpå tar man igen kärlekssemester
för att kurera de kroppsliga symptomen
och göra klart för alla andra tävlande Hus bands- kandidater
att jag har bestämmt mig för gud/jesus,,, Hur som helst
den sista överhövdingen nuddade mig mellan vingarna,
så har han redan haft sin ersättare i Livet...


"jag ska inte byta..."




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-14 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP