Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade en gammal dikt om frustrationen över att inte vara så rörlig som jag vill, att kvinnor som är över 50 år äldre rör sig smidigare än jag någonsin kommer att göra.

Och nej jag hata


Tanter

Jag hatar tanter

Tanter med rollatorer

Tanter i bärskogen

Sura tanter på bussar

Tanter som klagar över smärtor

Tanter som går i trappor

Tanter som åker skidor

Tanter som åker förbi mig med sparken

Tanter som går om mig

Tanter som förlorat allt men ändå fortsätter med glatt humör.

Alla tanter som rör sig snabbare än jag

Någonsin

Kommer att göra igen

Trots att jag är 21 och de

Gamla nog för att ha varit med

På Noaks ark.




Fri vers av Sanna Hedlund
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-14 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Hedlund
Sanna Hedlund