Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna i mina gamla gömmor...


Skuld



Allt har ett samband
alla snärjer vi in oss i varandra
påverkar, faller samman, drar isär
Jag kan inte förneka min del
i den ständige interaktionen
med omgivningen
Alltså faller alltid en del av skulden
på mig
Jag ser den
och jag bär den
ibland under protester
ibland frivilligt
Trodde det var att vara förstående
foglig och kompromissvillig
Kanske har jag haft fel
hela tiden




Fri vers av Bellissima
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-14 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima