Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄG MIG VARFÖR

säg mig, varför!?



vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Vi har förstört varandra,
Båda våra hjärtan lika brustna.
Båda lika rådlösa.

Jag är inte gjord för dig.
Du är inte gjord för mig.
Vi är inte gjorda för varann.

Men kärleken gör som den vill,
För oss samman igen.
Förstör våra hjärtan mer och mer.

Vi kan inte försvara oss,
fortsätter förtvivlat att älska varann.

Vad är det för mening med denna kärlek?
Varför binds våra vägar ihop igen och igen?

Varför lämnar du mig om och om igen?

Säg
Mig
Varför!?




Fri vers av Konstanzia
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 17:58



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Starkt om kärlek.
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia