Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är som mörkret därute




Jag är som den svarta vinternattshimlen
där varken måne eller stjärnor skymtar fram

jag är som ett svart hål
suger in allting
men inget kommer ut

En dag måste det brisera
hjärtat har sina begränsningar

 

P.G 20120115




Fri vers (Fri form) av Peter G VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-15 00:17



Bookmark and Share


  Magica VIP
Smärtsam text, dock hur konstigt det än må låta så tål man mycket mer än man tror när man kommit till den gränsen...
2012-05-14

  Celticgirl VIP
vet hur det känns...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP