Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig anonymt

Jag vågar skriva för en okänd publik
och min text målas med blaskiga färger
vem ska framföra min notlösa lyrik?
Uppträdandet hålls kvar av prestige
och talangen stryps utav nerver

Ord efter ord, dikt efter dikt
som att fylla på havet med vatten,
att berika och influera
eller att beröra och konstruera.

Bläcket blir svammel i natten.




Fri vers av Johan Lindqvist
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Lindqvist
Johan Lindqvist