Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu (tanke)...

 

en nyväckt tanke

låter en lösning formas

genast ler livet

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-15 01:41



Bookmark and Share


  Anna H
Härligt! Man måste få ge tankarna tid för att livet ska kunna le på riktigt.
2012-01-17

    Birgersdotter VIP
ja...livet ler..
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra