Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal "dikt" jag hittade på hårddisken


Blåljus

Det blåa ljuset
från ambulanserna
berör mig inte längre

Snart
gulnar mina händer
Och faller av




Fri vers av Ali D VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-15 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP