Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte göra som man bör

jag flyr från dem som för mig
och skriker till dem som hör mig.
jag älskar med dem som förstör mig
och ljuger när de förhör mig.
jag smeker dem som förgör mig
och lyssnar på dem som stör mig.
jag älskar dem som berör mig
och dör när de förför mig.




Fri vers av andedräkt
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-01-21 14:06



Bookmark and Share


  Annika Persson
själv så älskar inte jag,

en gång tog kärleken slut,

och då får det väl vara så.
2012-11-18

    rune
åå vad vacker riktigt kunnig och fiin
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

andedräkt
andedräkt