Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte längre fågelfri

En efter en fäller du ut dina fjädrar,
den ena mer praktfull än den andra.
Jag antar alltmer formen av en gråsparv
med ett strutshjärta,
illa dolt under dunen.




Fri vers av andedräkt
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-19 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andedräkt
andedräkt