Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

matematik

jag kan multiplicera 375 med 642
dividera 561 med 1029
dra kvoten ur vad fan som helst

men 1 + 1 lär jag mig aldrig att förstå
i alla fall inte när den ena är du
och den andra är jag.




Fri vers av andedräkt
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-07-12 20:34



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gillar den, ganska smart och skruvad på samma gång. Härlig!
2012-07-12
  > Nästa text
< Föregående

andedräkt
andedräkt