Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusselbit

du var biten som saknades
i pusslet som är jag.
den där röda mjuka du vet,
som skulle sitta där lite åt sidan,
under nyckelbenet, över midjan.

du gör mig hel.




Fri vers av andedräkt
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-18 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andedräkt
andedräkt