Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjulen i helvetet snurrar runt runt runt runt


Överlevnaden sker bara på en bekostnad av fantasiernas dödfödda näring.
Hoppet kan man hoppa över.
Och överleva, är det att leva över sina begränsningar?
Eller bara leva över något.

Fantasier utdelar en grop som man har grävt själv och djupet blir alltid större när man är den som håller i spaden.




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 07:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP