Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Nytt år
nya möjligheter öppnas
hoppfullt




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-16 15:24



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Så sant och man längtar tills att få öppna de okända dörrarna
för att se vad som finns där... kanske en ny skatt eller ett misstag som följs med lärdom.
2012-01-16

  the apache kid VIP
Cheers!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten