Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Situationer





Om någon säger att vi inte får röra
för att denna knapp kan döda.
Men med ett flin trycker vi, de är då
vi borde bli kallade för sadisktnyfikna.
Om vi vill just döda vissa vi ser,
med en karta av farliga piller.
Som doktorn säger ta bara en åt gången.
Ska vi i så fall bli kallade för sjukhus rassister.
Om jag skriver att jag älskar dig en gång i minuten,
på den vita skärmen.
Där vi delar på känslor och dom glada minerna.
du varken ser eller förstår inte orden.
Är det då jag ska skjuta mig själv, lämna en lapp på pannan
skriva jag älskar dig.
Ska vi i så fall kalla det här den ordblinda kärleken.




Fri vers av JesperutanH
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 17:14



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Klassisk form på diktens vändning i slutet, modernt innehåll. Bra!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH