Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad




Förlorade

Skuggornas dans om
Kampen att ta tillbaka
dagen

Våren visslar i fjärran
Isen gnisslar mellan bristningarna
Sommardrömmens kissar lovar
Paris


Vandrar med fart,
Vinden viskar tingeltangel
Döden följer nöjt med
sista stegen inför födelsen

Koma i ensamheten
Men heller det, än
drömleende i den lyckligaste
stunden

Hon gör entré
Mitt ögonblick
Fjärilsvingslag en sommardag
Förlorad i våren




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-02 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert nynnar din dikt.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH