Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens banditer





Dom skulle
ha kallat oss för banditer
Sömnen saknar sin måne

Din byst glittrar stjärnklart
Vi kidnappade tiden
Ditt leende är som tidlös
komet

Solen spejar
mellan perserinerna
Vi bryr oss ej
Händerna mot varandra
Vänder oss om
en till tredje sekunden

Täcket förs över som sitt
Precis som
Du är mitt
Jag är ditt
Byte




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 221 gånger
Publicerad 2018-04-06 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH