Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag




Spekulera under fötterna
dom dras till något.
Är vi där

Jag hörde om tålamodet
som tappades bort.
Det blev dom andra.
Ser hur det brinner
ska askan träda fram

Jag rör vid systemet
Det suger tag
Som en dammsugare
Jag smeker det bara
förändringen kan komma

Det blir aldrig som reapet
Kaoset finner sig där
Vi känner inte de som är

Snart är inte där
Kan ditt hjärta slå
Slagen är tårfyllda
Men dom är inte där


Jag är här




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-06 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om hur dina ord liksom rinner genom raderna och formulerar känslor.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH