Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnandet







Hon har lämnat...

Vi njuter av gårdagen
Vägen är breddad av tid
Snön härskar över hustaken

Det är tystnad över de som har lämnats...
Vi är i en jakt av nuet
Ingen vill dö
Dom har skjutglada händer

Hon har inget att förlora
Vi var aldrig ensamma
Kom inte
Slutet är skrivet i månstrimman

Dagarna passerar förbi lämnandet..
Vi är nära att se nuet
Punka på dörrhandtaget
Allt började i ett omfamnande

Hon doftar som en sen vår morgon
Trots sitt Törnrosa sovande sätt


Hon har lämnat sängen

Vi är vakna i en dröm




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-04 19:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vackert vemodig dikt.
2018-03-04
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH