Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens fånge





Dom ser viet
Vi har leendet
Dom hör odödlighet

Han saknar
Hon längtar
Obalans i var

Smörkniv genom kött
Deras händer slöts
Viets skönhet förbjöds

Dom lovar skydd
Viet visar gadd
Dom bevisar laddning

Viet söker förödande
Dom bygger förblödande
Viet öppnar förgäves

Tillsammans är
Dom med
Viet lika
Jagade av
Himlens stängda portar




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-13 17:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skaldat om tvåsamhetens kamp för att få vara tillsammans.
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH