Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovälkomna gäster

De knackade på min dörr idag. De kom som onda demoner och gjorde allt mörkt och kallt. De där minnena, de är inte välkomna här. Men ändå står de utanför min dörr och försöker att bryta sig in. Låset gick sönder idag, de lyckades komma in. Jag fick använda mina starkaste krafter för att kunna föra ut dem. Det var allt annat än lätt. Nu har jag bytt lås, hoppas de inte kan ta sig in igen.




Fri vers (Fri form) av Anna Davidsson
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Davidsson