Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min limit är mörkblå himmel och granit


det är inte konstigt hur jag levde i nätterna
och det är inte konstigt att dem tar mig på ett annat sätt

jag slutar inte leta höjder och
jag slutar inte att spela på känslan av fritt fall

men när någon i trängseln jag sett förut ser mig
och jag vänder min rygg mot honom
då slår det mig att det
är det enda jag har att ge honom
det enda jag har att ge någon här

att min limit är högre höjder
min limit är mörkblå himmel och granit




Fri vers av mariesj
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-16 21:09



Bookmark and Share


  cilax VIP
mycket fint om tomhetskänsla
2012-01-17

  Casbah* VIP
text med framåtdriv och vacker ungdomlighet likväl med djup insikt, väver samman starka bildsekvenser med en bra disposition. Bra!!
2012-01-16

  Nio
mörkblå himmel och granit...schysst limit.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

mariesj
mariesj