Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Isälle ja äidille.


Suru


Kyynel vierii putoaa
poskellani kimaltaa

Kuka lienen
minne vienen
salaisuudet taivaan

Lohdun tähden
pois jos lähden
itseäni karkuun
täältä pääse en

Surun tähden
pois jos lähden
aamutähti kimaltaa
poskieni kyyneleitä

Maailmalle vilkuttaa




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 22:54



Bookmark and Share


    maija tuori
Suru ja ilo tasapainossa lohduttavat toisiaan ...tosi kaunis !
tuossahan olis ainesta laulun textille!!
2012-01-17

  Minkki VIP
kyyneleen tavoin sanasi virtaavat, visuaalisesti ja sanallisesti rauhallisen kauniisti

en vacker dikt om sorgen, orden i ett visuellt flöde genom natten
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP