Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstigt

nuet
kommer litet
för sent

andra springer ifrån det
som ingen konst

kunskapen
som blir kvar

är ta det alltid lugnt

allt annat
blir
inte bra

verkar det som




Fri vers av AektaBlond
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond