Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodig Kärlek




Å ängla bröder ni ser ju att mitt öga blöder.
Törnen träffade hjärtat så jag blöder.
åh änglabröder vi må sörja.
Men jag ska smörja mitt blod över himlens väggar.
Där vägen tar slut ska bölden ta mina ben.
Jag ska ta mig till sköss lägga mina ögon där
dom två största haven möts.
Så jag alltid kan se henne när hon tvättar sig.
jag ska kräla i min blindhet.
När jag väl ser då vet jag att de är hon som ser ner på mig.
Då ska jag slita ut mitt hjärta lägga de i hennes ömma hand.
Å änglabröder de må vara smärtsamt men de är kärlek




Fri vers av JesperutanH
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-18 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH