Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mm, ändrade den.


Ingenstans att ta vägen









Instängd i sinne och kynne
Luguber lukrativ säd av
djupfrusen orörlighet
I förruttnelsemanifestet
står med tuxedo
röker människor och skipar liv och död

Ingengud

Illusoriskt
alladeltagardans

Frätande
jagande

Beordra
de som fallit utanför
stanna utanför

Vallgrav av smältande plast
Instängd och ryker av förkroppsligade tankar

Ingensatans att ta vägen
Könlöshet, psykos, efterliv






Fri vers (Fri form) av filharmoniker
Läst 540 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-11-11 20:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märkligt ändå hur olika och udda olika uttryck för möjligt samma sorts känslor blir och är, samt hur olika vi är som människor i själen, trots att vi har så många gemensamma beröringsytor, utöver olikheterna.
2015-09-20

  queenia
en känsla av total utanförskap, mycket bra skildrat. Text och musik har gift sig.
2013-11-15

    Anneli A
Gillar!
2013-11-14

  SatansSon VIP
vad är psykos? för mig är det symptom på att man utsätts för ondska.
2013-11-13

    tehdog
andra halvan faller mig i smaken. och musiken, musiken.
2013-11-11

    skamfilad
Fyfan vad rå och bra
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker