Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det

 

 

älskade

ögonljus

 

 

jag
ser


natten

kyssa

dagen

in i purpursegel



vacker stävar

är det ett valnötsskal


ut från
udden


följer sjöns strömväv


lyfter irisen


in
i

ögontrösts

regnbågssalar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 137 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-19 03:17



Bookmark and Share


    hver=gufa
Vakert.

Nóttin
kyssir daginn
við purpurasegl
í
regnbogasal.

Augnayndi
2012-01-19

    ej medlem längre
Den här dikten gillar jag. Men kanske tycker jag att dikten kunde avslutats med

"jag
ser


natten

kyssa

dagen

in i purpursegel"

Inte för att fortsättningen är "dålig", men för att dikter ibland tjänar på att begränsas. Men det är jag som tycker så och jag ska villigt erkänna att jag ofta är ganska ensam om mitt tyckande.
2012-01-19

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
åh.. så vackert..morgonljus
2012-01-19

  ULJO
Mycket vacker poesi, förtjänar all sin upmärksamhet och ett gäng applåder.
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser