Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever nu

Nära att vara nu
En ordlek med saknade ord
Stryper dömda tankar
Leva nu
Jag ska leva nu

Stridshjälmen var på, pilbågen spänd
Metall runt min nakna hud
Bakom metall, mellan mig
Leker svett och blod
Men jag ska leva nu

Ett försvar, en mekanism
Jag kan släppa mina spärrar nu
Ord, drömmar, lekte tron ur mig
Jag balanserade på trådar utan att våga
Du lekte livet ur mig

Fast jag lever nu
Jag andas
Jag drömmer
Jag vågar
Dansar på lina likt en ballerina

För jag lever och tror
Andas in
Andas ut





Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 12:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Lev livet, fullt ut, alltid!
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson