Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7th heaven

I djupet av kyssen strålar hettan mot kvinnligheten

Öppnad mot himlar ger jag dig mitt inre

Bottnad. Omsluten. I stunden är jag din musa

Inget stjärnfall är så levande. Som när kroppar möts




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-19 17:57



Bookmark and Share


    lory
mmmmmm..bedårande samt eggande..bravo
2012-01-22

  Glensan
Härlig känsla.. SÅ VACKERT
2012-01-21

  Lars Hedlin
Fullbordan och närvaron infinner sig! :)
2012-01-21

  M.A.J.R
Jag instämmer med slut radern där kan jag ändast hålla med och tycka om :)
dikten har en fin början...men andra radern förstog jag inte så bra.

annars löper texten bra
det är en kort dikt och passande
bra gjort
2012-01-19

    ej medlem längre
Vilken fullkomligt makalös avslutning

(resten var inte dum den heller *ler* )
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish