Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känna känslan



Var jag än vänder mig. Så ser jag dig.
Men om jag skulle sluta vända mig.
Slipper jag se dig då?
Vet inte vart jag ska gå.
Om jag går kommer du att följa efter då?
Men jag måste gå. Snälla släpp mig.
Du förtjänar inte mig.
Mayday,Mayday snälla rädda mig.
Springer men du är farmför mig.
Kärlek jag vill inte se dig.
Jag vill kunna känna dig.




Fri vers av JesperutanH
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-19 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH