Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det var väl -95 som jag sade till en kompis att hon inte är fet det är bara vätska...det såg ut så,,,nu har jag varit där själv..


övervikt kan vara piss...



Jag har slutat äta kött 5 veckor sedan..

hållit på med min piss-terapi

nu är det paus..

under tiden har jag gått ner 7 kg...

kan inte vara fläsk,,,

måste vara vätska som samlas

på grund av all kött jag ätit

alla hormoner köttet innehåller...



Vad är det vi gör,,,du är vad du äter...

hur känns det i dom djuren...

som käkar hormoner..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-19 21:55



Bookmark and Share


  LassO
Piss paus ;=)
2012-01-19

    Lars Svedin VIP
Läste att hormoner i avloppsvattnet i Florida
gjorde småalligatorpojkar till alligatorflickor.
Viktminskningen vet jag däremot inte ett piss om.
Intressant text för övrigt.
2012-01-19

  Mats Henricson
Grattis, har just börjat kampen, ett kilo, hittills...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP