Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här börjar det igen

Mitt förnuft kastas omkull
Locket som lyfts av
de instängda orden
De jag trodde hade övergivit mig i vardagens bestyr

Dessa saknade ord dansar åter
Med en större styrka än jag kunnat tro
Kan de vara mina
Efter år av lagring
En ny mognad
En sida som tar över all kontroll

Jag väver ner mina ord
Till dig och de väver jag
omsorgsfullt, av gyllene tråd
sidor till en bok som jag ska fylla med
det vackraste av allt




Fri vers av soalf
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf