Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig inte

 

Rör mig   inte

ta din hand
ifrån mig
säg ingenting
om
kärlek

rör mig   inte

låt mig vara
kom inte nära

rör mig   inte

gå härifrån
utan att se
dig om

rör mig   inte

låt mina tårar
falla fritt

rör mig   inte

inte ens med
dina ögon
låt mig dö

ensam

rör mig   inte

men håll om mig
lite

P.G




Fri vers av Peter G VIP
Läst 613 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-20 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra fångat, rakt upp o ner om sårbarhetens uttryck. O känns så väl igen!
2013-12-05

  Tuffeli
den fick mig att le igenkännande.
2012-08-15

    snöö
Den här dikten har jag läst flera gånger, den berör bara mer och mer. Ordens smärtande skönhet har något storslaget över sig.
Bravo!
2012-04-21

    ej medlem längre
Detta är en lite större text rent känslomässigt,än texter brukar vara!
Får jag lov att applådera skönheten?
2012-01-23

    lory
vackert men smärtsamt
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP