Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt dedikerad till en väninna :)


Dagen er din - Dagen er din


Grip dagen, den er fin
akkurat så fin du vil den skal være

grip dagen, den er din
om himmelen er blå eller grå

grip dagen, den er fin
om solen skinner på ditt ansikt

om snøen ligger tett
grip dagen - den er fin

om hestene løper over enga
om regnet faller på dine skuldre

grip dagen, den er din
kaffen er klar


dagen er fin
- grip den!

- For dagen er din




Fri vers av Nina.K
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K