Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tonårsfylla

osäkerheten syns
i den flackande blicken
hörs i de vansinniga fnitterattackerna
klirrar i systemkassen

små sprättar med fluffkletigt hår
eller bara strumbyxeflicklår

så sköra
utan att veta om det
ute i en värld som manglar ut bilder
lösningar på alla felen

i min tanke delar jag ut fleeceplädar till frusna barn
som stelbent stapplar in i vuxenlivet
med stilettklackar

ber en bön att varenda en av er kommer hem
med goda erfarenheter rikare

och ibland
minns jag
hur stolt stor och stark jag var när jag var lika ung:-)




Fri vers av ~alruna~
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-20 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~