Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spriten o skiten

Att få se o höra allt det dumma
var som att vara din avloppstrumma

Där rören blev vägen för all din skit
gjorde jag rent med en flaska sprit

Spriten och skiten ni var nu ett par
att göra rent det här tar flera dar

De tu jag älskar att hata mest
gjorde livet till en omvänd fest

Golvet var Jag som det dansades på
Tjo hej faderittan vad fort det kan gå

Kravlade mig upp ur avloppets hål
skiten på ryggen går lätt bort med tvål

Njuter nu av livet samt höjer min rank
har lämnat skiten och rören som stank...







Fri vers av Sokrates
Läst 187 gånger
Publicerad 2012-01-21 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates