Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skynda skynda

Ditt lilla barn är gömt

glömt av stressen

glömt av dig

vill hinna fram

innan du hinner se det





För vad skulle hända då?




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt