Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
23:19


fantomlustar

---


I dessa vardagliga springor rinner livet bort

Likt ett regn på torr mark

När jag ska vara svår kan jag påstå att jag vaknar till gårdagen

Jag har åtminstone inte lärt mig något

Maj är runt hörnet

Med en näve buskar och blommor

Det ligger i vilsenhetens natur

Man vet exakt var man är tills man man inser att man har fel

Vill man ha skönheten får man leta mellan fingrarna


---




Fri vers av ibish
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-21 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ibish
ibish