Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår snart?

under snön
vilar
färgexplosioner
små frön med drömmar
som snart skall spritta genom bitterfrusen jord

men än så länge
sussar allt
under lager av snö så kallt

kom snart,du tid av pastell
med fågelsång och ljusan kväll
väck vårt land
med soldränkta åkrar
och solig strand

vi längtar
mina frön och jag




Fri vers av ~alruna~
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~