Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita brev

Någon kom
och någon gick

Och när morgonen gryr
håller björkarna
vita ark i händerna

och kajornas bläck
dalar mot jorden


Det är dags nu
att skriva och fråga

om vägen
hon vandrat

och om hon kanske
kommer åter




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-22 10:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vita ark och kajornas bläck - härliga bilder du ger!
2012-01-22

  Börje Larsson
andas hopp...
2012-01-22

  kerstin skriver VIP
jag tycker om mjukheten i orden,
vackert!
2012-01-22

  Ninananonia VIP
:) fina tankar...vita brev...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP