2006-06-17

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2006-06-17




Köldens våg...

 

I havets speglade stjärnor
lyser månen blekt silvervit
mot vågors transparenta gäss
som skär likt knivars vassa egg
och sakta skjuter sig mot strand
där sandens varma korn och sten
drar längtan ifrån köldens våg
till guldfärgat strandäventyr
som fångas i ett lyckorus.

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 218 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-22 12:19



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2012-01-22

    Birgersdotter VIP
tycker om....
2012-01-22

  Eva Langrath VIP
Livsnära ord som likt en våg sväller fram och drar sig tillbaka efter en stund-
2012-01-22

  Ninananonia VIP
Vackert rus...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra