Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan..

 

Jag har så lite ork mentalt

kroppsligt

Kroppen läker

Det kanske kan ske

vem vet

Om farsan vill så

kommer det andra också tillbaka 

Hälsan brinner i sparlågor

Är allting utstakad

Det kunde lika gärna vara slut.

Och ändå inte

 

 

 

"tidlös"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2012-01-22 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP