Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldgrävare utan packning

Guldgrävarna i Klondyke måste ha med sig ett ton mat och materiel

Allt släpades över branta berg i djupsnö

med hjälp av olika dragdjur eller av mannen själv.

Utan utrustningen kunde de inte överleva

och söka det gnistrande åtråvärda guldet.

Att skriva utan att ha läst hundratals kilo böcker

ger knappast några nuggets, ett slumpens guldkorn kanske.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP