Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu-kedja (dagen)...

 

solstrimmors blekhet

kunskaper som ger insikt

melerad himmel

 

dagen till nytta

lärorik, ej förgäves

rodnad i väster

 

se förståelse

finna unikiteten

en andlig smekning

 

(c) tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-22 23:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Du får fram allt så¨tydligt och klart
2012-01-23

  Eva Langrath VIP
En text fylld av liv och insikt
2012-01-23

    ej medlem längre
Vackert ,sensuellt.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra