Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka (ogin)...

 

Inte nöjd med sitt
missunnsamhet och avund
tror sig själv växa

pekar finger och dömer
för att själva må bättre.

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 277 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-23 00:12



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Mycket bra beskrivet...
2012-01-23

  zallander
eller bara ärlig kritik
2012-01-23

  Lars Hedlin
JA en sån har man träffat på mellan varven!
2012-01-23

    ej medlem längre
Precis som en viss Fredrik direkt han får tillfälle.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra