Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit medelålders man från västerlandet

Det är inte lätt att vara vit man i medelådern. Privilegierad tillvaro? Bah, humbug. Jag får utstå snea blickar från vegetarianvänstern, arga ungnazister, flickfeminister och pensionerade stålarbetare. Generation X, BPC (Before PC), från pre-informationsåldern då vi nöjde oss med två tvkanaler utan reklam och internet mina unga vänner var knappt en synapsblinkning i uppfinnarens centrallob.

Min folkgrupp är både utdöende och bespottad trots vår goda vilja.Privilegierad ? Inte det minsta. Inte ens pensionsavtalet mina föräldrar demonstrerade till sig har vi kvar, och ni ungdomar som inte har jobb kan ju pröva att skaffa en riktig utbildning istället för att vara så mediakåta att ni inte har tid att plugga er medieutbildning för alla twitterinlägg. Den köttätande medelålders vita mannen har liksom inte rätt att finnas till, vi är söderhipsternas onda släkting som erkänner viss olust vid att umgås med bögar och vår förvirring när folk säger att de inte gillar fläsk. Nä, upp till kamp för vår rätt att finnas, synas, höras och gnälla. För vi kommer aldrig till tals. Aldrig.




Prosa av Shininkagemusha
Läst 468 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-23 07:18



Bookmark and Share


  objekt3
bra skrivet ! och det här är juh en innehålls text så: thats right u go to hell and u die ;)

http://www.churchofeuthanasia.org/e-sermons/scum.html

http://sanningenompapparattsrorelsen.wordpress.com/

http://www.youtube.com/watch?v=mFAPS1jQClY

2012-01-23

  Anna H
Ni som är så roliga och trevliga att umgås med! Ni har alltid intressanta idéer och en hel del av er lyssnar också om man gör ett seriöst försök att prata med er :) Så har jag alltid upplevt medelålders vita män, men numera börjar jag väl närma mig den där medelåldern själv också... och så har jag ju alltid jobbat med de där männen :)
Snyggt skrivet i alla fall.
2012-01-23

  sorgsen
skiiiiitsnack. Väldigt tjusigt sådant dock.
2012-01-23

  cilax VIP
snyggt skrivet
Det finns (dock) ett problem. Jag vet ingen grupp definierad efter ålder, tillhörighet, yrke, etnicitet, religion mm, mm. som inte anser sig missförstådd, påtrampad, kriticerad osv. Med rätta, subjektivt, dessutom
2012-01-23

  Ulf D VIP
Fantastiskt formulering "knappt en synapsblinkning i uppfinnarens centrallob." den fick mig att snabbt undersöka när tankarna dök upp 62-63 hade man idéer på ett “Intergalactic Computer Network” det var ambitioner det. Du har rätt även stora ambitioner är på utdöende ty vad blev det av det ett blott bara "nätet".
Slutet är motsägelsefullt roligt.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha