Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker eller ljus

Jag välkomnar dig
morgongryning

solens första strålar
går mig ännu en dag tillmötes

gårdagen är ett
minne blott

nya möjligheter
nya möten

ett val
att välja

glädje
sorg

en förlåtande och ödmjuk inställning
jag väljer bitterhetens och oförlåtelsens
bittra lukt jag vänder mig bort ifrån

himlen är klart blå
solens strålar glittrar

en ängels omfamning
jag tar emot.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e