Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan inte vara i mitten jämt...


Drömskt

är jordens medelpunkt

känns det som

men jag kanske inbillar mig

kanske är det så att

medelpunkten på jorden är jag

det verkar som så

eller så drömmer jag bara




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-01-23 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman