Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av gula saker kommer livet...


Gul sak ur jord

maskros maskros

jag älskar dig?

inte sant?

när tiden är inne

står du där i givakt

så gul

maskros maskros

jag hatar dig?

inte sant?

känner det på mig




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-01-23 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman